I køkkenet forberedes:
- 6-8 store rød
- 1 dl olie
- 2 spsk brunfarin
- 2 spsk Traeger Veggie rub (andre kan også bruges)
- 2 spsk Worcester sauce
- 12 små friske timiankviste
- ½ tsk flagesalt
- Pil rødløgene og skær dem over i halve.
- Skær et lille stykke af den runde bund, af alle de halve løg, så de står stabilt på pladen.
- Rør marinaden sammen. Pensl toppen på alle løgene med marinaden og drys med lidt salt.
Ved Grillen:
- Indstil og forvarm grillen til 220 grader.
- Sæt bagepladen med rødløgene på grillen og grill dem i ca. 15 min.
- Pensl dem med resten af marinaden og læg så timiankvist på og grill dem 15. min mere.
Tip: Du kan erstatte brunsukker med 2 spsk honning, så får du en mere klisteret marinade og rødløgene får en let smag af honning.