Ingredienser
- 800 g kalv og flæskefars
- 1 æg
- 2 spsk mel
- 1 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 spsk BBQ rub (Big game rub eller hvad du har)
- 2 spsk parmesan (hold 1 spsk tilbage, til at drysse over ved servering)
- 2 fed revet hvidløg
- Olivenolie til stegning
Køkken
- Rør æg, mel, salt, peber, BBQ Rub, parmesan og revet hvidløg til en ensartet masse.
- Form dem til små kødboller og sæt dem på en rist med bradepande under.
Grill
- Indstil grillen til 200 grader (gasgrillen direkte varme)
- Sæt panden på grillen og lad dem stege i ca. 15 min.
- Vend dem evt. efter 10 min. hvis du ønsker stegeskorpe på begge sider.
Anret
- Server dem til en cremet jordskokke og grøntsagssuppe. Eller måske bare til en pasta med tomatsauce.