Skip to main content

Grilludstyr: Bradepande m/rist

4 personer // 20 styk.
Køkkentid 20 min. 
Grilltid 20 min.
200 grader 
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: direkte
Træpillegrill: nederst grillrist

Ingredienser

  • 800 g kalv og flæskefars
  • 1 æg
  • 2 spsk mel
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 spsk BBQ rub (Big game rub eller hvad du har)
  • 2 spsk parmesan (hold 1 spsk tilbage, til at drysse over ved servering)
  • 2 fed revet hvidløg
  • Olivenolie til stegning

Køkken

  1. Rør æg, mel, salt, peber, BBQ Rub, parmesan og revet hvidløg til en ensartet masse.
  2. Form dem til små kødboller og sæt dem på en rist med bradepande under.

Grill

  1. Indstil grillen til 200 grader (gasgrillen direkte varme)
  2. Sæt panden på grillen og lad dem stege i ca. 15 min.
  3. Vend dem evt. efter 10 min. hvis du ønsker stegeskorpe på begge sider.

Anret

  1. Server dem til en cremet jordskokke og grøntsagssuppe. Eller måske bare til en pasta med tomatsauce.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply