Ingredienser
- 150 g blødt smør
- 100 g brunfarin el muscovado sukker
- 30 g honning
- 200 g sirup
- 400 g hvedemel
- 1 tsk natron
- 3 tsk stødt ingefær (eller 3 cm revet ingefær for stærkere smag)
Køkken
- Pisk smør, faring og honning sammen i ca. 5 min. til en luftig masse. Tilsæt sirup, mel, ingefær og natron, pisk det jævnt. Pak dejen ind i folie og læg på køl i min. 30 min.
- Rul dejen ud med kagerulle mellem 2 stykker bagepapir ca. 5 mm tykkelse. Udstik med en form eller brug en glas til små kager.
- Læg dem på en bagpapirbeklædt bageplade.
Grill
- Indstil og forvarm grillen til 200° C (gasgrillen direkte varme og evt. med en bagesten).
- Sæt bageplade på grillen og grill dem til de er lidt gyldne i kanten i ca. 10-12 min.
- Lad dem køle på en rist, så bliver de sprøde
Anret
Pynt evt. med chokoladeglasur, men smager også godt som de er til kop te eller kaffe.