Skip to main content

En lækker kombination med et tvist. Coleslaw har fået lidt mere smag. Durumbolle, pulled pork, bearnaise coleslaw og syltede rødløg.

8 personer
Køkkentid 30 min. (12 timer på køl)
Grilltid 12 – 14 timer
105 grader

Ingredienser

  • 1 nakkefilet á 2 kg
  • 8 durumboller
  • 2 dl Traeger Chili og hvidløg Rub
  • Salt og peber
  • 3 dl syltede rødløg
  • 4 dl Traeger BBQ-Sauce
  • 2 dl æble juice
  • Salt og peber

Bearnaise Coleslaw:

  • 1 spidskål i meget tynde strimler
  • 2 store gulerødder, revet
  • 2,5 dl mayonnaise
  • 1,5 tsk bearnaiseessens
  • 1 dl cremefraiche
  • 10 stængler purløg, hakket
  • 1 spsk hakket estragon
  • 1 skattelotteløg, fint hakket

Køkken

  1. Rub nakkefileten og drys med salt og peber, pak den ind i wrap. Læg den på køl i 10-12 timer.
  2. Bland alle dele til coleslawen.

Grill

  1. Indstil grillen til 105° C.
  2. Pak kødet ud og læg den direkte på grillristen. Grill den til en kernetemperatur på 90° grader ca. 12 timer. Træk det fra hinanden, hæld æblejuice, salt og peber over.
  3. Rist durumbollerne på grillristen.

Anret

  1. Smør både toppen og bunden af bollen med BBQ-sauce.
  2. Læg lidt coleslaw på bunden.
  3. Derefter en god portion pulled pork.
  4. Rødløg og sidst topbollen.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply