Skip to main content

Hellere en god stor bøf til deling end 4 tynde, hvor det er en til hver men dårlige. Cote de boeuf er noget at det bedste kød, jeg kan grille. Kødet har meget smag og hvis du griller det efter denne anvisning, får du det rosa/rødt i midten men stadig mørt og lækket.

Grilludstyr: Træpillegrill, Stegeplade

4 personer
Køkkentid 10 min. 
Grilltid 1,5 time
105°/250° grader 

Ingredienser

  • Cote de beauf bøf på ca. 1,3 kg.
  • Olie
  • Salt og peber
  • 30 g smør
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 kviste rosmarin
  • Salt ved servering

Køkken

  1. Afpuds evt. kødet
  2. Pensl med olie
  3. Drys med salt og peber

Grill

  1. Forvarme og indstil grillen til 105°. (Så får bøfferne lidt røg og den flotte røde farve, hvis du griller på gasgrill kan du bruge en røgrør
  2. Læg bøffen på og grill den i ca. 1 time til kernetemperatur på 50°
  3. Tag bøffen af og skru grillen op på 250°
  4. Varm en stegeplade med op i temperatur
  5. Smelt smør, tilsæt 2 fed hvidløg og en rosmarinkvist
  6. Læg bøffen på, og steg den 5-7 min på hver side til kernetemperatur 55-58°

Tag bøffen af og lad den hvile 10. min til kernetemperatur på 60°

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply