I køkkenet forberedes:
Ingredienser
- 4 skiver bacon
- 1 hakket løg
- 500 g oksekød
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk tomatpasta
- 1 tsk chiliflager
- ½ tsk røget paprika
- 1 ½ tsk kommen
- ½ tsk peber
- 1 spsk worcestershire sauce
- 1 knsp revet muskatnød
- 2 spsk sennep
- Salt og peber
- 4 brioche hotdog brød
- 1 ½ dl cremefraiche
- 12 skiver jalapeno
- ½ dl revet cheddar
Køkken
- Skær bacon i tern og hak løg og hvidløg.
- Afmål alle andre ingredienser.
Grill
- Indstil grillen til 175 grader (gasgrillen direkte lav varme).
- Sæt gryden på grillen og steg bacon lidt sprødt. Tag noget af det overskydende fedt fra, lad 1 spsk være tilbage.
- Tilsæt løg, kød og hvidløg. Lad det simre indtil kødet har taget farve.
- Tilsæt tomatpasta, flåede tomater, chilipulver, paprika, kommen, salt, peber, Worcester Shire sauce, revet muskatnød og sennep. Lad det simre i ca. 1 time.
Anret
- Flæk brødet og læg først en oksekødspølse i og et par skefulde oksekød oven på.
- Slut af med cheddarost, cremefraiche og friske eller syltede jalapenos.