Ingredienser
- 150 g rørsukker
- 4 æg
- 125 g mel
- 50 g brunfarin
- 2 tsk vaniljesukker
- 250 g smeltet mørk chokolade
- 150 g smeltet smør
Køkken
Smelt chokolade og smør i en kasserolle. Pisk sukker og æg til en luftig masse. Tilsæt forsigtigt mel, vaniljesukker og brunfarin. Vend chokoladesmør i dejen. Hæld dejen op i en bagepapirbeklædt bradepande/springform. Kan sagtens stilles på køl til I senere brug, øg bagetiden 5 min. hvis du sætter direkte fra køl i grillen.
Grill
Indstil grillen til 195 grader. (Ved gasgrill indirekte og brug en bagesten) Sæt brownien på grillen og bage den i ca. 25 min. Den skal være blød ikke flydende. Lad den køle.
Anret
Skær den i små firkanter og server med is og lidt frisk frugt.