Ingredienser
- 2 kyllinger à 1400 g
- 6 Rosmarinkviste
- 2 dl Traeger Rub
- 1 øl (2 hvis de skal bruges til at holde kyllingerene)
Køkken
- Soigner kyllingerne og drys og gnid dem med rub indvendigt og udvendigt.
- Hæl øl i kyllingeholderen og (lad dåsen med øl næsten fuld). Læg et par kviste rosmarinkviste ned i øllet.
- Sæt kyllinger på holderen, og sæt små kvist af krydderurter i skindet og i toppen af kyllingen.
Grill
- Forvarm og indstil grillen til 185° grader.
- Sæt kyllingerene på og sæt termometer i det tykkeste sted, evt. i brystet.
- Grill dem i ca. 1,5 time til en kernetemperatur på 72° grader.
- Tag dem af grillen og lad dem hvile i 15 min. inden du tager dem af holderen.
Anret
- Fjern dem fra holderen og del dem i hver i 4 stykker.
- Server med en lækker salat.