Skip to main content

Med denne anderledes millionbøf får du lidt ekstra ”krydderi” på din hverdagsmad, og især med det ekstra grillpift, bliver alle i familien glade når de spiser aftensmad. Bacon giver en lidt ekstra saltet smag som klæder retten perfekt.

Grilludstyr: Wok eller stegepandesaltet smag som klæder retten perfekt.

4 personer
Køkkentid 30 min. 
Grilltid 40-50 min.
220 grader
Træpillegrill: Æble

Ingredienser

  • 600 g oksekød
  • 100 g bacon
  • 6 gulerødder
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds hakkede tomater
  • 2 tsk spidskommen
  • Salt & peber
  • 1-2 dl okseboullion
  • 6 laurbærblade
  • 1 dåse bønner (røde eller sorte)
  • Kulør (kan undlades)
  • 4 kviste bredbladet persille

Køkken

  1. Rens og skær gulerødderne på skrå i grove stykker
  2. Pil løget og skær det i både
  3. Pil og hak hvidløget 

Grill

  1. Indstil og forvarm grillen til 220° C
  2. Stil wokken/panden ind på grillristen
  3. Steg først bacon. Tilsæt løg, hvidløg og gulerødder, uden de tager farver og til sidst kødet
  4. Rør rundt til kødet har taget farve. Tilsæt spidskommen, salt og peber. Hakkede tomater, bønner, boullion og laurbærblade hældes i. Lad det simre i 15 min.

Anret

  1. Hak bredbladet persille og drys det over retten
  2. Servér evt. med urtebagt kartoffelmos
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply