Med denne anderledes millionbøf får du lidt ekstra ”krydderi” på din hverdagsmad, og især med det ekstra grillpift, bliver alle i familien glade når de spiser aftensmad. Bacon giver en lidt ekstra saltet smag som klæder retten perfekt.
Grilludstyr: Wok eller stegepandesaltet smag som klæder retten perfekt.
Ingredienser
- 600 g oksekød
- 100 g bacon
- 6 gulerødder
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds hakkede tomater
- 2 tsk spidskommen
- Salt & peber
- 1-2 dl okseboullion
- 6 laurbærblade
- 1 dåse bønner (røde eller sorte)
- Kulør (kan undlades)
- 4 kviste bredbladet persille
Køkken
- Rens og skær gulerødderne på skrå i grove stykker
- Pil løget og skær det i både
- Pil og hak hvidløget
Grill
- Indstil og forvarm grillen til 220° C
- Stil wokken/panden ind på grillristen
- Steg først bacon. Tilsæt løg, hvidløg og gulerødder, uden de tager farver og til sidst kødet
- Rør rundt til kødet har taget farve. Tilsæt spidskommen, salt og peber. Hakkede tomater, bønner, boullion og laurbærblade hældes i. Lad det simre i 15 min.
Anret
- Hak bredbladet persille og drys det over retten
- Servér evt. med urtebagt kartoffelmos