Ingredienser
- Ca. 800 g minutbøffer/ kalvefilet skiver
- 4 spsk sennep
- 4 skiver tyk bacon
- 1 løg i ringe
- 4 syltede agurker i skiver
- 1 tsk salt
- ½ tsk grov peber
- ½ l oksefond
- 1 spsk Worcestershire sauce
- 2 fed mast hvidløg
- 4 laurbærblade
- 2 spsk majsstivelse
- 1 dl vand
- 3 dl fløde
- Frisk timiankviste
Køkken
- Placer kødet imellem 2 lag film og bank kødet fladt.
- Smør 1 spsk sennep på hver bøf. Læg bacon, løgringe og syltede agurkeskiver ovenpå.
- Rul kødet sammen og bind rullen med en snor, eller brug en tandstik til at lukke med.
- Gør en bradepande klar med oksefond, peber, salt, worcestershire sauce, laurbærblade og maste hvidløg.
- Bland fløde med majsstivelse.
Grill
- Indstil grillen til 100 grader (gasgrillen indirekte varme)
- Læg kødrullerne på grillen og grill dem i ca. 2,5 time.
- Skru op for grillen til 160 grader.
- Sæt fadet på grillen og læg kødrullerne op i væsken. Grill det i 45 min.
- Hæld fløde blandingen over og de friske timiankviste og grill de 15 min. mere.
Anret
- Server med halve kogte kartofler i et fad, drysset med parmesanost og grillet i 15 min.