Skip to main content

Grilludstyr: Bradepande, snor

4 personer
Køkkentid 30 min. 
Grilltid 3,5 timer
100/160 grader
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: Indirekte/direkte
Træpillegrill: Nederst grillrist

Ingredienser

  • Ca. 800 g minutbøffer/ kalvefilet skiver
  • 4 spsk sennep
  • 4 skiver tyk bacon
  • 1 løg i ringe
  • 4 syltede agurker i skiver
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk grov peber
  • ½ l oksefond
  • 1 spsk Worcestershire sauce
  • 2 fed mast hvidløg
  • 4 laurbærblade
  • 2 spsk majsstivelse
  • 1 dl vand
  • 3 dl fløde
  • Frisk timiankviste

Køkken

  1. Placer kødet imellem 2 lag film og bank kødet fladt.
  2. Smør 1 spsk sennep på hver bøf. Læg bacon, løgringe og syltede agurkeskiver ovenpå.
  3. Rul kødet sammen og bind rullen med en snor, eller brug en tandstik til at lukke med.
  4. Gør en bradepande klar med oksefond, peber, salt, worcestershire sauce, laurbærblade og maste hvidløg.
  5. Bland fløde med majsstivelse.

Grill

  1. Indstil grillen til 100 grader (gasgrillen indirekte varme)
  2. Læg kødrullerne på grillen og grill dem i ca. 2,5 time.
  3. Skru op for grillen til 160 grader.
  4. Sæt fadet på grillen og læg kødrullerne op i væsken. Grill det i 45 min.
  5. Hæld fløde blandingen over og de friske timiankviste og grill de 15 min. mere.

Anret

  1. Server med halve kogte kartofler i et fad, drysset med parmesanost og grillet i 15 min.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply