I køkkenet forberedes:
Ingredienser
- 4 skiver bacon
- 1 pk tortillas pandekager
- 600 g oksekød
- Olie til stegning & pensling af pande/fad
- 1 løg, hakket
- 2 peberfrugter, hakket
- 2 fed hvidløg, revet
- 1 pk tacopulver
- 1 glas salsa
- 200 g revet mozzarella
- 1 glas jalapeno
- 1 spsk friske krydderurter, fx koriander
Fremgangsmåde:
- Indstil grillen til 200° grader
- Gør alle ingredienser klar
- Sæt en gryde på grillen
- Steg kødet i gryden
- Tilsæt grøntsager og svits det af
- Hæld tacopulver på og salsa
- Lad det simre igennem
- Pensl panden eller springform med olie
- Læg en tortilla i bunden af fadet og fordel en passende mængde kødsauce og forsæt til fadet/pande er fyldt.
- Fordel osten på toppen af fadet
- Læg jalapenos på toppen og de hakkede krydderurter
- Bag fadet på grillen i ca. 30 min.
Anret
Serveres med en guacamole og salat til