Jeg har i mere end 25 år været med til at skabe grillkultur i Danmark, hvor jeg fik min første kulgrill og grillede løs. Jeg tog Karolines kogebog meget alvorligt, da jeg lige var flyttede hjemmefra og tænkte at hverdagsmad, da også måtte kunne grilles. Så jeg begyndte fra en ende af og grillede de fleste af retterne. MIT MOTTO VAR OG ER STADIG ”ALT KAN GRILLES” deraf fik jeg navnet grillall, som nu har udvidet sig til grillall & food da hele udekøkken tema er kommet til.
Det har givet mange timer ved grillen, mange nederlag, men flest successer. Jeg har i 19 år arbejdet hos Weber-Stephen Nordic i Nørresundby og været brandbærer til fingerspidserne, jeg kan med stor ydmyghed sige, at jeg er så stolt over at være del af opfinde denne helt specielt grillkultur ”hygge” i Danmark, for når jeg tænker tilbage, var der ikke mange der grillede deres flæskesteg, mens der i dag ikke er mange, der ikke griller deres flæskesteg – og så endda med sprøde svær!
Jeg har altid været et ”madøre”, jeg har i min barndom fået mange skældud for altid rode i køkkenet og afprøve alle mulige mad-ting. De sidste mange år har jeg for alvor år drevet min blog og opskrifter på instagram grillall&food, brugt Facebook og de mange grillklubber der findes, og nu er der også komme TIKTOK til, men har savnet at kunne sende folk på et website hvor man kan søge imellem opskrifter og nemt finde tilbage til opskrifterne, så derfor har jeg nu valgt at lave at lave dette nye website. Jeg håber at jeg med dette kan blive ved at inspirere dig og mange flere til at turde at bruge grillen også til hverdag.
Mit univers skulle gerne afspejle min kærlighed til udekøkkenet og ekspertise, især i at grille alt fra kød, grøntsager, hele retter, til kage og brød. Jeg håber også at kunne give dig viden om, hvilken type grill (kul, gas, el eller træpiller) er den rette for dig, jeg har selv grillet på alle typer, hvilket tilbehør vil være godt at investere, hvad med rub og saucer, er det nødvendigt?
De sidste år har min mad udviklet sig til at handle også en hel de om foodstyling for forskellige brands, pizza på pizzaovn, og det udvider sig hele tiden.
Jeg arbejder i dag som selvstændig med marketing, event, grillkurser, udvikle opskrifter, foodstyling, influencer og kogbøger og alt er indenfor mad og grillverden.
Velkommen til min side.