Ingredienser
- 10 halve æbler med skræl
- 100 g smør
- 1 plade butterdej med 5 plader (deles i halve)
- 100 g Sukker
- Stjerneanis, hel
- Kanelstang
Creme;
- ½ liter Cremefraiche
- 100 g florsukker
- 1 tsk kardemomme
Køkken
- Fordel 10 æbler på butterdejspladerne og skær dejen ud i 10 firkanter. Og fold dejen rund om æblet (der hvor skrællen er) lad skærefladen være fri for butterdej.
- Hæld sukker, stjerne anis og kanel i stor foliebakke.
- Bland alle dele til cremen
Grill
- Indstil og forvarm grillen til 185° C
- Stil æblerne ind på grillristen og lad dem bage i ca. 10 min. v/ indirekte varme
- Skru grillen ned på 150° C
- Sæt foliebakken med sukker, krydderier på grillen og tilsæt smør, lad det smelte sammen.
- Når sukkeret er blevet karamel, lægges æblerne med skærefladen i karamellen og lad det bage i ca. 10-15 min.
Anret
Serveres varm med creme