Skip to main content

Grilludstyr: Kyllingeholder (eller 2 aluminiumsøldåser hvor du fjeren label og er rengjorte)

6  personer
Køkkentid 30 min. 
Grilltid 35 + 15 min.
200 grader
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: Indirekte/direkte
Træpillegrill: Nederst grillrist

Ingredienser

  • 6 bagekartofler
  • 3 æggeblommer
  • 150 g revet ost
  • 50 g revet ost
  • Salt
  • Peber
  • 250 g frisk spinat
  • 200 g harissa flødeost 200 g (eller den smag du kan lide)

Køkken

  1. Kartoflerne rives groft, blandes med æggeblommer og 150 g reven ost, salt og peber.
  2. Smøres/lægges ud på bagepapir på en grillbakke eller bageplade.
  3. Trykkes hårdt/fladt med en ske. Drys med 50 g ost.

Grill

  1. Indstil grillen på 200 grader. Bag kartoffelrouladen på grillen i ca. 35 min til den er lysebrun på toppen.
  2. Lad en køle af. Smør ost og drys med spinat og rul den stramt sammen i bagepapiret, læg den på køl i ca. 1 time (eller til dagen efter).
  3. Skær den i 2-3 cm skiver og læg dem på en grillbakke/bageplade og grill dem i 10-15 min så de er sprøde.

Anret

  1. Brug evt. rodfrugter sammen med revet kartoffel. Server med andebryst eller en lækker steak.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply