Ingredienser
- 6 bagekartofler
- 3 æggeblommer
- 150 g revet ost
- 50 g revet ost
- Salt
- Peber
- 250 g frisk spinat
- 200 g harissa flødeost 200 g (eller den smag du kan lide)
Køkken
- Kartoflerne rives groft, blandes med æggeblommer og 150 g reven ost, salt og peber.
- Smøres/lægges ud på bagepapir på en grillbakke eller bageplade.
- Trykkes hårdt/fladt med en ske. Drys med 50 g ost.
Grill
- Indstil grillen på 200 grader. Bag kartoffelrouladen på grillen i ca. 35 min til den er lysebrun på toppen.
- Lad en køle af. Smør ost og drys med spinat og rul den stramt sammen i bagepapiret, læg den på køl i ca. 1 time (eller til dagen efter).
- Skær den i 2-3 cm skiver og læg dem på en grillbakke/bageplade og grill dem i 10-15 min så de er sprøde.
Anret
- Brug evt. rodfrugter sammen med revet kartoffel. Server med andebryst eller en lækker steak.